Aanleg

De schop in de grond

Na het ontwerp komt de aanlegfase van de tuin. Nu kan de schop in de grond. Tijdens de aanleg staat de samenwerking met u centraal met als doel dat de aanleg van de tuin vlekkeloos verloopt en het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Renovatie

Als u al een bestaande tuin heeft is het niet nodig om de hele tuin op zijn kop te zetten. Door enkele kleine aanpassingen te doen kunnen wij uw bestaande tuin weer nieuw leven in blazen!


Bestrating

Bij Langebeeke Hoveniers zijn we gespecialiceerd in het uitvoeren van een diversiteit aan bestratingswerkzaamheden. Van parkeerplaats tot oprit en van een terras tot simpelweg dat smalle paadje in uw tuin; echt alles is mogelijk!


Samen aanleggen

Bij Langebeeke Hoveniers is het altijd mogelijk om mee te helpen tijdens de aanleg van de tuin waar en wanneer u dat wilt. Zo wordt uw tuin nog meer van uzelf!


Neem vrijblijvend contact op

Samen met u als klant wil ik tot een mooi eindresultaat komen dat aan alle verwachtingen voldoet. Bent u enthousiast geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan geheel vrijblijvend en gewoon bij u thuis!

Neem contact met mij op